Penis torturat. Tortura la penis - video


penis torturat erecție slabă lipsă de somn

Duminică, penis torturat iunie Ultimul update Duminică, 16 iunieO braziliancă de 27 de ani este acuzată că și-a torturat fiul și apoi l-a ucis alături de iubita ei lesbiană de 28 de ani. Cele două i-au tăiat penisul băiatului de nouă ani penis torturat apoi l-au decapitat după care au încercat să scape de cadavru tăindu-l penis torturat bucăți.

Rosana Candido, mama băiatului, și Kacyla Pessoa, iubita ei, sunt acuzate că după ce i-au tăiat penisul băiatului i-au cusut în loc un obiect care pare a fi vagin, pentru că își doreau ca acesta să fie fată, scrie Daily Mail.

După aceste fapte groaznice, cele două i-au luat pielea de pe față băiatului și i-au scos ochii cu un cuțit.

Copilul a fost ucis și mutilat la casa lor din Samambaia, situată la 30 de kilometri de orașul Brasilia. După ce au comis oribila crimă, cele două lesbiene au încercat să scape de cadavru.

penis torturat erecție la atingerea unei fete

L-au tăiat în bucăți, o parte punându-le pe grătar, iar restul au fost găsite de polițiști în doi rucsaci ascunși în casă. De asemenea, a mai spus că nu simțea decât ură față de băiatul care îi amintea mereu de tatăl lui, cel care a abuzat-o.

penis torturat creșterea dorinței sexuale și a erecției

Băiatul de nouă ani a rămas în grija mamei sale în urmă cu cinci ani, după ce femeia a obținut custodia în fața tatălui care trăia în Peru. Foto: Poliție Brazilia.

penis torturat ce să- ți mănânci penisul a crescut