Penis donator


penis donator soluție penac furacilină

Premiera in SUA: Transplant reusit cu un penis de la un donator decedat de Anca Penis donator Luni, 16 Maiora Un barbat al carui penis a fost indepartat din cauza cancerului a primit un penis provenind de la un pacient decedat, devenind primul american penis donator al treilea om din lume care a fost supus unui astfel de transplant.

Operatia suferita de Thomas Manning, in varsta de 64 de ani, a durat 15 ore, informeaza New York Times.

penis donator simptome de boală pe penis

Totul a decurs bine, iar pacientul sustine ca nici nu a avut dureri dupa operatie, medicii declarandu-se extrem de optimisti in ce priveste evolutia starii de sanatate a barbatului. Medicii se asteapta ca barbatul sa poata merge la toaleta fara probleme in cateva saptamani, iar in cateva luni chiar sa intretina contacte sexuale.

Urologist Reacts to Grey's Anatomy - Penis Transplant \u0026 Catherine Avery

Deja o a doua interventie este programata, pacientul urmand sa fie un barbat care a suferit arsuri in urma unui accident de masina. In prezent se cauta un donator.

Beneficiarul este un veteran rănit de explozia unei bombe în Afganistan. Medicii afirmă că pacientul va fi capabil să-şi reia funcţia sexuală, fapt imposibil fără reconstrucţia penisului. Echipa a reunit 11 chirurgi care au realizat transplantul pe 26 martie, operaţia durând mai mult de 14 ore.

In ceea ce priveste costurile unei astfel de operatii, acestea se situeaza, pentru moment, la Provocarea, in acest moment, este gasirea unor medicamente care sa micsoreze riscul ca tesutul sa fie respins.

Partea proasta este insa ca astfel de medicamente trebuie luate ani de zile dupa transplant si pot avea efecte secundare extrem de grave, putand cauza chiar boli de rinichi si cancer. Alta problema mai este si cea a donatorilor.

penis donator penisul se îndoaie în timpul erecției

Primul transplant de penis din lume realizat cu succes Operatia este una experimentala si face parte dintr-un program de cercetare ce are ca tel schimbarea calitatii vietii veteranilor raniti in conflicte, celor suferinzi de cancer sau celor care au supravietuit unui accident in urma caruia au pierdut aceasta parte anatomica.

Un raport arata ca in perioada -peste 1.

Premiera in SUA: Transplant reusit cu un penis de la un donator decedat

Mai toti aveau sub 35 de ani. In lume doar doua astfel de transplanturi au fost facute pana in prezent: unul esuat in China, insi unul reusit in Africa de Sud, in In acest caz, pacientul chiar a devenit tata.

Urmareste Ziare.