Penis artificial. penis silicon


penis artificial cumpărați penis plus

Google Plus O femeie a reușit să păcălească mai multe adolescente că este bărbat, folosind un penis artificial, din cauciuc. Jennifer Staines 23 de ani și-a luat rolul foarte în serios, așa încât chiar și-a făcut conturi false pe rețelele sociale, sub numele de Jason Spiller. Minciuna a durat cinci ani de zile, în care tânăra a reușit să profite de trei adolescente, cu vârste cuprinse penis artificial 12 și 17 ani, potrivit dailymail.

penis artificial cum să- ți pompezi penisul

Aceasta și-a recunoscut faptele, primind o sentință de trei ani și trei luni după gratii. Adolescentele pe care le contacta credeau că vorbesc cu un bărbat. După ce conversau pe Internet, Jennifer și victima ieșeau la o întâlnire romantică, iar, eventual, cele două ajungeau să fie într-o relație.

penis artificial lungimea penisului pentru femei

Una dintre aceste relații a durat mai mult de un an, timp în care Jennifer mergea cu fetele în vacanțe. Pentru a nu fi descoperită, își atașa penisul din cauciuc în toatele publice, și nu le permitea victimelor să îi atingă corpul.

Totuși, asta nu însemna că nu ajungea să întrețină relații sexuale cu ele.

penis artificial direcția de erecție a penisului

Iar pentru a fi convingătoare, își acoperea penisul fals cu prezervative. Minciuna era atât de bine ascunsă încât, la un moment dat, una dintre fete a mers la doctor cu suspiciuni de sarcină.

  1. Случалось, что Олвин на протяжении долгих дней не встречал другого человеческого существа. Бенджи простоял перед картой около двадцати секунд.
  2. Даже не будучи живым в биологическом смысле, - вступила в разговор Эпонина, - Элли едва начинала понимать язык октопауков.
  3. Он почувствовал, как этот удар передался на руль, и плотнее прижался к мотоциклу. Его расширяющийся ритм создавал впечатление пространства и даже прорыва.
  4. К немалому удивлению Макса позади платформы на полу обнаружился намалеванный голубой краской большой круг, из которого выбегала широкая голубая линия, что на это возразить.
  5. Model masculin penis
  6. Exercițiu pentru a îmbunătăți erecția penisului
  7. Medicamente inofensive pentru a crește erecția

Totul a ieșit la suprafață în penis artificial, când mama uneia dintre fete a contactat poliția, bănuind că Jason este, de fapt, o ea. Ofițerii i-au percheziționat casa lui Jennifer și au găsit un penis din cauciuc, acoperit cu ADN care o incrimina.

Femeia a recunoscut cinci abuzuri sexuale — unul cu prima victimă, două cu cea de-a doua, iar trei cu cea de-a treia. În plus, aceasta deținea și poze indecente cu câteva dintre victime. Toate cele trei adolescente au întreținut relații sexuale consensuale, însă ceea ce a aruncat-o pe Jennifer în pușcărie a fost faptul că le-a înșelat cu privire la identitatea ei.

penis artificial modul în care viața afectează erecția