Erecție nedorită, Traducere "erectie" în franceză


Sunt pastile pentru erecție, Jake.

Ultimul ales și am o erecție nedorită. El último hombre elegido y tengo una erección no deseada. Nu pot avea o erecție decentă. Y te lo digo, David, me cuesta tener una erección completa. Nu, apoi am am o erecție formidabilă când

Ce sont des pilules pour l' érectionJake. E ceva care îmi provoacă o erecție mentală.

Noi simptome COVID un francez de 62 de ani s-a ales cu o erecție de 4 ore | Smart Radio

C'est quelque chose qui me donne une érection mentale. Ideea că am o erecție și tu ai o erecție și el are o erecție și noi toți stăm acolo cu erecții în pantaloni L'idée que j'ai un chapiteau et que tu aies un chapiteau et qu'il ait un chapiteau et qu'on soit tous assis là avec des chapiteaux dans nos pantalons Ultimul ales și am o erecție nedorită.

 1. Se spune dimensionarea nu conteaza dar atunci eide asemenea, o simplu fapt că Dimensiuni ajunge să fie fixare cu oamenii general.
 2. Erecţia nedorită, persistentă nu este produsă de stimularea sexuală şi este de obicei dureroasă.
 3. Быть может, якобы для того, чтобы проверить совместимость оборудования.
 4. Элвин выглядел смущенно, но уединение в Диаспаре удавалось обеспечить не .

Le dernier pris et j'ai une érection inattendue. Nu că ar avea o erecție în viitorul apropiat.

Generalități despre disfuncția erectilă

Mais c'est pas erecție nedorită si il allait avoir une érection de si tôt. Burgundy, ai o erecție masivă. Burgundy, vous avez une érection. Pe de altă parte, am o erecție permanentă.

auto- antrenament de erecție

D'autre part, j'aurai une érection permanente. Nu te îngrijora de mica Ne vous inquiétez pas pour la petite érection. Cum se face că am această erecție?

de ce nu se dezvoltă penisul

Comment ça se fait que j'ai cette érection? Nu, alea pentru erecție mi le-a dat din greșeală. Celles pour l' érectionc'est erecție nedorită erreur.

cum să eliminați o erecție dimineața

De parcă inima mea a avut o erecție. C'était comme si mon coeur avait une érection. Noaptea trecută am avut o erecție cu care m-am trezit și dimineața.

Nicoleta Costache, consultant medical Generalități despre disfuncția erectilă Disfuncția erectilă  DE  se caracterizează prin incapacitatea de a obține sau de a menține erecția. Această condiție afectează bărbații de orice vârsta și, de multe ori, se asociază cu alte afecțiuni, frecvent întâlnite: ateroscleroza, hipertensiune, diabet. Peste de milioane de bărbați sunt afectați; majoritatea cazurilor sunt consecința afectării vasculare, incluzând aport inadecvat de sânge arterial la nivel penian, de aceea, mulți cercetători au sugerat ca intervențiile de tip implant de stent la nivelul arterelor pelvice, incluzând arterele care asigură vascularizarea peniană, pot îmbunătăți DE și, în consecință, funcția sexuală.

J'ai eu une érection la nuit dernière, et je me suis réveillé comme ça. D- le Burgundy, aveți o erecție teribilă.

ce este erecția femeilor

Nici nu țin minte când am avut ultima erecție. Je sais plus à quand remonte ma dernière érection O erecție, asta e ceea ce am primit. Une érectionvoilà ma récompense.

 • Cum a reușit China să învingă Covid și să revină la normal.
 • Se men?
 • Penisul se introduce în perineu
 • Erecţie prelungită, dureroasă - CSID: Ce se întâmplă Doctore?
 • Se poate intinde penisul
 • erectie - Traducere în spaniolă - exemple în română | Reverso Context
 • Măriți penisul cu iod

Nu reușesc să mențin o erecție Je n'ai pas pu maintenir mon érection à cause de ma jalousie envers notre enfant. Bob Drag este o erecție de lungă și mare.

erectie - Traducere în franceză - exemple în română | Reverso Context

Bab Drag est une longue et large érection. Îți jur, Carv, aveam o erecție.

cea mai bună metodă de mărire a penisului

Je te jure, Carv, j'étais en érection. Corpul poate menține o erecție după moarte, uneori ore întregi.

You are here

Le corps peut rester en érection après la mort, parfois pendant des heures. Conținut posibil inadecvat Elimină filtrul Exemplele au rolul de a te ajuta să traduci cuvinte sau expresii corect si adaptat la context.

ține- i corect penisul

Nu sunt selectate sau validate manual, așadar pot conține termeni inadecvați. Te rugăm să raportezi exemplele pe care le consideri inadecvate.

Traducerile vulgare sau colocviale sunt în general marcate cu roșu sau cu portocaliu. Înregistrează-te pentru a accesa mai multe exemple Este simplu și gratuit Nici un erecție nedorită pentru acest sens. Propune un exemplu.