Călcâiul penisului.


Circumcizia Circumcizia Indicațiile controversate ale circumciziei au fost discutate în literatură de-a lungul timpului și părerile sunt împărțite Report of the Task Force of Circumcision, Pediatrics ; and The Status of Circumcision of Călcâiul penisului, NEJM ; Care sunt potențialele avantaje ale circumciziei nou-născutului?

  • Etapele de creștere a penisului
  • Papule perlate peniene
  • VIDEO senzatie! Masina sub forma de penis se scoala singura la semafor! :)) | rucomovetrans.ro
  • Fără deloc erecție

Glandele penisului sunt ușor de menținut curate dacă băiatul este circumcis. Din această cauză, infecțiile care pot apărea la băieții necircumciși sau bărbații cu igienă deficitară nu mai apar la cei circumciși.

călcâiul penisului

Circumcizia va preveni câteva condiții care cauzează acumularea fluidului și tumefierea în jurul glandului  și prepuțului, problema cunoscută ca fimoză, care constă în incapacitatea de a retracta prepuțul. Circumcizia la nou-născut protejează împotriva dezvoltării târzii a cancerului de penis, deși aceasta este o boală extrem de rară.

Studii preliminare din ultimii ani sugerează că incidența infecției de tract urinar la băieți poate fi scăzută când incizia se face în perioada neonatală.

Care sunt riscurile potențiale și dezavantajele circumciziei? Riscul imediat al circumciziei este călcâiul penisului de sângerare, călcâiul penisului asupra penisului și infecții. Deși circumcizia este considerată un procedeu sigur, în rare cazuri aceste complicații sau altele pot duce la probleme severe, chiar mortale.

călcâiul penisului

Inflamația meatului extern meatita este mult mai obișnuită la băieții circumciși. Nou-născuții sunt circumciși de obicei fără anestezie. Deși procedeul are durată relativ mică, nou-născuții acuză puțină durere și disconfort.

Dureri in talpa si calcai dimineata. Nu sunt de durata, doar primii pasi.

Ce putem spune despre anestezia locală? Tradițional, circumcizia la nou-născut se face fără anestezie, datorită concepției greșite că nou-născutul nu acuză durere. Recent s-a arătat mai mult interes în administrarea anesteziei locale pentru acest procedeu, însă aceasta nu înseamnă că este și universal acceptată.

călcâiul penisului

Anestezia locală este furnizată prin injectarea medicației anestezice în nervii de la baza penisului. Dacă anestezia este făcută corect, acest procedeu reduce durerea copilului precum și modificările comportamentale.

călcâiul penisului

Complicațiile anesteziei locale sunt rare și constau în principal în sângerare și injuria tegumentului la locul injecției. Anestezia locală aduce acestei proceduri un element nou de risc, de aceea nu se folosește la un mare număr de copii.

călcâiul penisului

Figura  49 — Localizarea regiunilor de injecție pentru blocul nervului penian și anestezia locală Rezidentul de pediatrie din saloanele de nou-născuți normoponderali și rezidentul de obstetrică de la salonul de lăuze vor primi instrucțiuni în tehnica circumciziei "Gomco " și în anestezia nervului penian dorsal.

Ei vor fi supravegheați de un medic specialist, membru al echipei de circumcizie și va fi înscris în această echipă după demonstrarea unei suficiente îndemânări.

Poate provoca probleme pentru barbatii de toate varstele. O forma rara de disfunctie erectila, numita boala Peyronie, are ca rezultat o indoire, o curbare anormala a penisului care poate duce la o erectie dureroasa.

Metoda Gomco este descrisă în detaliu în capitolul intitulat "Circumcision " in Atlas of Procedures in Neonatology, 2nd  edition.